PRIVAT VINDUESPOLERING

Privat vinduespolering

Avikon service privat

Snavsede ruder? Det klare vi!

Vinduespolering hos private i alle typer boliger på alle etager. Få en fast aftale feks. hver 4, 8 ell. 12 uge eller bestil vinduespolering fra gang til gang.

Du er sikret faste lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi bruger altid miljøvenlige sæber og sørger for at minimere vores udledning af co2. Kontakt os allerede idag!

Nypudsede vinduer af professionelle, er mere og mere anvendt af private når fritiden er sparsom og tiden bedre brugt med familien. Rene ruder giver lige det sidste finish til den daglige rengøring. Bestil tilbud idag. Det er billigere end du tror!

Vinduespolering

Derfor skal du vælge os!

Vinduespolering er en tillidssag og det skal helst fungere uden besvær. Hos Avikon Service bestræber vi os på at levere et højt niveau af kvalitet og service til konkurrencedygtige priser. Vores ekspertise sikrer at vi leverer et godt resultat.

Som kunde hos Avikon Service har du desuden adgang til vores netværk af virksomheder, vi gennem mange år har oparbejdet tillid til. Det betyder at vi anbefaler en bred vifte af dygtige leverandører inden for en lang række ydelser til vores kunder.

Få et gratis tilbud!

Tilpasset og uforpligtet tilbud på din næste vinduespolering