VINDUESPOLERING FOR OFFENTLIGE BYGNINGER​

Vinduespolering For offentlige bygninger

Snavsede ruder? Det klare vi!

Avikon Service udfører vinduespolering af alle typer offentlige bygninger. Vi har løsninger til både kommunale institutioner, skoler, børnehaver, plejehjem og flere. Få en løsning der er tilpasset behov og budget ved at bestille en gratis gennemgang af opgaven og modtag vores bud på en fast ordning der sikrer rene vinduer i et kontinuerligt interval.

Konsulent bistand
Har du brug for en sparringspartner der sammen med dig kan gennemgå en nuværende aftale og sikre der leveres de ydelser der betales for. udarbejdelse af tilbuds materiale, Passer prisen eller kan der optimeres på frekvensen uden meromkostning?
Brug Avikon Service til at sikre dig den helt rigtige leverandør for det bedste resultat tilpasset dine behov.

Vinduespolering

Derfor skal du vælge os!

Vinduespolering er en tillidssag og det skal helst fungere uden besvær. Hos Avikon Service bestræber vi os på at levere et højt niveau af kvalitet og service til konkurrencedygtige priser. Vores ekspertise sikrer at vi leverer et godt resultat.

Som kunde hos Avikon Service har du desuden adgang til vores netværk af virksomheder, vi gennem mange år har oparbejdet tillid til. Det betyder at vi anbefaler en bred vifte af dygtige leverandører inden for en lang række ydelser til vores kunder.

Få et gratis tilbud!

Tilpasset og uforpligtet tilbud på din næste vinduespolering