VINDUESPOLERING

Udvendig vinduespolering. Privat og erhverv. Alle etager

Udvendig vinduespolering udføres på den gode gammeldags metode med vand, sæbe og gummiskrabere. Eller med ultrarent blødgjort vand som foretrækkes af flere og flere

Vinduespolering udføres i faste aftaler eller ved tilkald (Ad hoc)

Ad hoc kan medføre gebyr for ekstra kørsel, væk fra ordinær rute.

Vi betræber os på at gøre det præcis som du vil ha det uanset om du blot vil have vasket billigst muligt eller gerne vil have tørret karme og bundkanter samt andre ønsker.

Vask aldrig vinduerne ned i postevand fra haveslangen uden at skrabe og tørre efter. Det ødelægger overfladen på dine vinduer og skaderne kan begrænses men ikke repareres.

Alle kunder med faste aftaler om vinduespolering har mulighed for at tilvælge vores andre service til fordelagtige priser.

Vinduespolering med vaskeanlæg

vinduespolering med blød-vands vaskeanlæg har mange fordele. Det går i højden til ca. 5 sal uden lift og vasker samtidigt både vinduer og karme og lister i helt ren blød vand der hverken indeholder skidt. kalk, mineraler eller salte. Vandet er filtreret ved hjælp af bla. omvendt osmose filtre (RO) og deioniserering (DI) der sikre fuldstændig blødt vand som efter vask, blot skal tørre af sig selv

Ved opstart af vask med blød vand kræver det ekstra grundig nedvaskning de første gange da karme og lister har gammel skidt og eventuelt sæberester fra tidligere vinduespolering med sæbe.

Man kan derfor komme ud for at der de første gange, kan forekomme små salte pletter hvis man går helt tæt på vinduerne. Dette er helt normalt. Det samme kan forekomme hvis vi ved et uheld får vand op over vinduerne som løsner samme smuds som beskrevet ovenfor. Vi vil derfor altid gerne vide hvis du oplever disse pletter efter vores besøg.

Indvendig vinduespolering

Indvendig vinduespolering udføres efter aftale og gerne imens vi alligevel er hos dig for at pudse vinduerne udvendigt. Har vi tid, kræver det ikke forudgående aftale. Indvendig vinduespolering kræver som udgangspunkt at vinduerne er tilgængelige. Dog er vi ofte behjælpelige hos ældre og handicappede hvor der ikke er personale.

Vi løser også opgaver som ikke lige er mulige at pudse på normal vis med feks blødvands mopper.

Vi tørrer op efter os
vi tørrer altid spildvand op fra karme og undgår splid på følsomme overflader så du ikke får ødelagt glæden ved rene vinduer med gammel vand i vindueskarmen

Ad hoc

Bestilling af vinduespolering uden aftale og hurtigst mulig. Denne type opgaver kræver ofte vi afviger fra normal rute og køre efter enkelte opgaver. Der må derfor påregnes gebyr for køretid både til og fra opgaven. Der kan være situationer hvor vi må afvise denne type henvendelser men vi bestræber os på at finde en løsning så vi kan gøre flest mulige kunder glade.

Vinduespolering i fast aftale

Har du en aftale om udvendig vinduespolering i fast abonnement, kommer vi og udfører det aftalte hvorefter vi afleverer en faktura i postkassen eller sender via mail.

Vinduespolering foregår i faste intervaller på ugebasis med oftest 4 eller 8 imellem.

Enkelte butikker i storcentre eller trafikerede gader får udført udvendig vinduespolering på 1 til 3 ugers interval ligesom enkelte private af en vis størrelse, får aftale om 12 ugers interval.

Fastkunde fordele

Som fast vinduespoleringskunde i Avikon Service er du automatisk tilknyttet vores service aftale der giver ret til en lang række af vores andre service til faste lave priser hvis der opstår behov som kan udføres i forbindelse med vinduespolering Se mere under ”ANDRE YDELSER” i menuen

Du kan også samtidigt benytte dig af vores bonusser for gode anbefalinger til familie, venner og netværk. Se hvordan herunder.

Anbefal kunder

Anbefal os til naboer, familie og venner. For hver fast kunde oprettet på din anbefaling kvitterer vi med en gratis udvendig vinduespolering. (gælder fra 1/4 2018)

Det er en betingelse at der gøres opmærksom på hvem der anbefaler ved bestilling eller accept af tilbud så vi kan registrere anbefalingen i vores system samt sikre at vi kører i det pågældende område. Kan ikke ombyttes til kontanter.

Priser og opsigelse

Vi ønsker at kende opgaven før vi afgiver en pris. Det betyder vi altid kan stå inde for vores tilbud og ikke møder uventede forhindringer eller uenigheder om antal af vinduer og adgang til alle ruder. Priser beregnes efter tidsforbrug, antal vinduer, etage og brug af hjælpemidler som stige, stænger og lift m.m.

Tilbud er uforpligtigende og uden binding. Dog vil vi gerne informeres før vi ankommer for at udføre arbejde, hvis du har ønsker om ændringer eller gerne vil stoppe en fast aftale.

Få et gratis tilbud!

Tilpasset og uforpligtet tilbud på din næste vinduespolering